HECETA HEADIN MAJAKKA

En ole koskaan ollut mikään suuri majakkafani toisin kuin hyvä ystäväni Kea jonka reissuihin ovat majakat kuulunueet isona osana jo vuosia. Olen pitänyt majakoita hienoina ja kiinnostunut niistä lähinnä rakennusteknisistä syistä, mutta siinä se. Viime reissulla käytiin useammallakin majakalla sillä siellä ne tasaisin välimatkoin vartioivat Oregonin kivisiä rantoja. Ja pakko myöntää, että ehkä en vain ole nähnyt tarpeeksi kauniita majakoita aikaisemmin. Lemppariksi muodostui Heceta Headin valkoinen myrskynvartija punaisella katollaan. Pieneen majakkaihastukseen saattoi vaikuttaa myös ympärillä vallitseva mystinen ilmapiiri ja Oregonin rannikolle tyypillinen sumu joka valui korkeita rinteitä pitkin mereen. Tunnelma olisi sopinut heittämällä mihin tahansa kauhuelokuvaan.

PS. kommentointi on hieman hiipunut ja siksi pyytäisinkin että jos  tykkäsitte niin painakaa tuota pientä sydäntä postauksen lopussa tai bloglovinissa niin tiedän mitä mieltä olette. Kiitos! Olen tässä kasailemassa pientä infopostausta näistä blogin uusista ominaisuuksista ja eri kanavista seurata. Moni teistä onkin jo huomannut sivun alareunassa olevan boksin minkä kautta voi lähettää yksityisviestiä muiden niitä näkemättä, kiitos kaikista ihanista päivän piristyksistä ja kehuista mitä olette sitä kautta lähettäneet. Muistakaa vaan että sitä kautta en pysty vastaamaan kysymyksiin jos ei mukana ole sähköpostiosoitetta. Mutta nyt näihin kuviin ja mystisiin tunnelmiin.

pacific coast (41 of 61) pacific coast (47 of 61) pacific coast (38 of 61) pacific coast (30 of 61) pacific coast (33 of 61) pacific coast (34 of 61) pacific coast (35 of 61) pacific coast (42 of 61) pacific coast (26 of 61)pacific coast (48 of 61) pacific coast (37 of 61) pacific coast (60 of 61) pacific coast (39 of 61) pacific coast (54 of 61) pacific coast (51 of 61) pacific coast (40 of 61) pacific coast (57 of 61) pacific coast (46 of 61)