RANSKIKSET

Törmättiin iltalenkillä täällä Viikissä asusteleviin ranskiksiin ja mulla oli kerrankin kamera mukana niin yritin napata pari kuvaa koirista. Kuvia oli tuplasti enemmän, mutta puolissa niistä koirat on joko aivan tärähtäneitä tai jonkun nassu on senttien päässä linssistä (onneksi on suojafiltteri aina nokalla). Tässä kuitenkin pari ihan hauskaa kuvaa joiden pääosassa on kerrankin joku muu kuin Toni, vaikka tiedän että siellä kovasti teitä Tontsan faneja onkin.

Tonilla tuntuu olevan joku keski-iän kriisi tällä hetkellä se on meinaan ollut ihan kiusankappale muille koirille. Ruvennut rähisemään tutuille kavereille ja yrittänyt hirveesti pomotella. Tonin käytös on mennyt pari kertaa niinkin pahaksi, että oon joutunu nappaamaan sen niskasta ja alistamaan maata vasten. En osaa yhtään sanoa mistä tää vois johtua, että onko vaan joku tällänen vaihe menossa vai mikä mahtaa olla. Toivottavasti toi pötkylä tosta vähän rauhottuisi, onko kellään muulla tullut ranskikselle tälläistä uhittelua vanhemmalla iällä?   

linnut (4 of 55) linnut (6 of 55) linnut (5 of 55) linnut (7 of 55) linnut (9 of 55) linnut (8 of 55)