GAME OF T.R.L.

Kävin kuvailemassa tossa ennen skede sm:eitä Tyttörullalautailijoiden järkkäämiä kisoja. Nää oli ensimmäiset kuvat mitkä tuli napsittua tolla 6D:llä ja oon kyllä pirun tyytyväinen. En tykkää tosta Hermannin parkista kuvauspaikkana yhtään, sillä sinne tulee valoa sekä varjoa jotenkin aina väärästä suunnasta ja se tekee siitä yhden haastavimmista kuvauspaikoista. En tiedä oliko se tää täyskenno vai vaan hemmetin hyvä tuuri, mutta olin kuitenkin todella tyytyväinen päivän kuvasaldoon. Kaikki natsas ja kuvista tuli niin kivoja, että tässä pari teillekin. Loput voi tsekata Tyttörullalautailijoiden facesta tästä. 

Game of TRL (51 of 59) Game of TRL (6 of 59) Game of TRL (9 of 59) Game of TRL (17 of 59) Game of TRL (11 of 59) Game of TRL (21 of 59) Game of TRL (25 of 59) Game of TRL (41 of 59) Game of TRL (49 of 59)