TAIVAS

En ole tippaakaan uskonnollinen, vaikka mulla onkin taipumusta taikauskoon. Luin juuri jostain, että taivas on kaikille erilainen, se edustaa omaa uskoa ja heijastuu niistä paikoista missä elät sekä tavoista millä elät. Uskon että ihminen kuollessaan lakkaa olemasta, mutta en oikein osaa sanoa mitä sielulle tapahtuu. Jatkaako se matkaa johonkin, jääkö paikalleen, katoaako se kokonaan vai elääkö se ihmisten muistoissa? Kävin juuri jokin aika sitten katsomassa mummiani viimeistä kertaa sairalaassa, hän on täällä mutta tavallaan jo matkalla, jos tiedätte mitä meinaan. Jos uskoisin taivaan olemassaoloon niin se näyttäisi tältä ja toivon että mummini matka vie johonkin vähintään yhtä upeaan ja rauhalliseen paikkaan.

CANNONDREAM (2 of 13) CANNONDREAM (10 of 13) CANNONDREAM (5 of 13) CANNONDREAM (11 of 13) CANNONDREAM (6 of 13) CANNONDREAM (12 of 13)