JUTTU NIMELTÄ ELÄMÄ

Tällä hetkellä on aikalailla kaikkea menossa, tosiaan tässä pitäisi saada kaikki kurssit kasaan kun viimeistä vuotta olis tarkoitus opiskella. Duunia olisi ihan täydeksi viikoksi, mutta en ehdi tekemään sitä kuin kahtena päivänä viikossa, sitten on tietty tää blogi, reissukuvien läpikäynti, sivubisneksiä valokuvausjutuissa ja vielä olis sellanen yks pieni juttu nimeltä oma elämä. Kiire saa mut tekemään enemmän asioita, mutta samalla se kuitenkin johtaa siihen, että kaiken pienenkin vapaan haluaa vaan maata sohvalla jolloin kaverit jää auttamatta vähän epähuomioon. Kyllä tää tästä. 

Mulla on ensi viikon tiistaina korvaleikkaus mitä oon tässä kauhulla odottanu jo vuoden päivät. Oon yrittäny olla ajattelematta asiaa, mutta nyt se alkaa olemaan jo niin lähellä etten enää pysty sivuuttamaan ajatusta. Onpahan siinä sitten sairaslomalla ainakin aikaa käydä kuvia läpi, mutta samalla vaan kelaan koko ajan, että mitä jos joku menee pieleen. Tai mun ajatus on oikeestaan muotoa mitä sitten KUN jotain menee pieleen. Tätä joku nyt kuitenkin kysyy niin mulle tehdään uusi tärykalvonsiirrännäinen, jonka on tarkoitus palauttaa mun kuulo sekä parantaa ylipäätään oikean korvan toimintaa. Ei siis mikään ihan pieni perus juttu vaan aika pelottava ja vaativa leikkaus. Oon myös tietenkin ehtiny ajattelemaan jo kaikki kauhuskenaariot kesken nukutuksen heräämisestä, komplikaatioista ja no aikalailla kaikesta mahdollisesta. Onneksi mennään tyttöjen kanssa vkloppuna telttailemaan, muuten mun pää varmaan hajois tästä ahdistuksesta. Todella hyvä saada vähän muuta ajateltavaa. 

Tällästä tänne siis. Enkä mä nyt tota leikkaustakaan ihan jatkuvasti ajattele, on ollu niin nättejä päiviä nyt, että ei voi kuin fiilistellä. Snadin miinuksen tähän hommaan tuo se, että pääsen koulusta yleensä vasta seiskan/kasin aikoihin illasta jolloin aurinko on jo laskemassa tai laskenut. Eilen sain kuitenkin kiinni päivän viimeisistä säteistä kun kävin heittämässä pienen lenkin pyörällä tässä lähimaastossa ja ai että miten nättiä tuolla pihalla onkaan. 

VIIKKI ILTA (1 of 17) VIIKKI ILTA (2 of 17) VIIKKI ILTA (4 of 17) VIIKKI ILTA (5 of 17) VIIKKI ILTA (6 of 17) VIIKKI ILTA (8 of 17) VIIKKI ILTA (10 of 17) VIIKKI ILTA (11 of 17) VIIKKI ILTA (9 of 17) VIIKKI ILTA (14 of 17) VIIKKI ILTA (15 of 17) VIIKKI ILTA (16 of 17) VIIKKI ILTA (17 of 17)