LA PUSHIN SUMUINEN AAMU

Kirjoittelin jo aikaisemmin maagisesta La Pushista ja näiden kuvien täysin päinvastaisen tunnelman takia oli pakko jakaa postaukset kahteen osaan. Ilta oli tosiaan maaginen ja aamu sitten mystinen. Tosiaan sumuinen sekä sateinen keli on tuolla länsirannikolla se tyypillisin sää ja sitä me oikeastaan toivottiinkin kaikille päiville. Saatiin tosin lähes pelkkää aurinkoa, mutta onneksi näitä utuisia hetkiä osui pari reissulle. Oli mahtavaa nähdä tällä rannalla ne molemmat, auringonlasku ja sumu. Toi jotenkin ihan omaa fiilistä tohon aamuun kun herättiin teltasta. Mä olin yön aikana herännyt pari kertaa siihen, että näin unta jossa nousuvesi oli tullut meidän telttaan asti. Kerran unenpöppörössä oli pakko jopa kurkistaa ulos todetakseen, että meri oli todella juuri niin kaukana kuin sen pitikin. Tuolla liikkuessa pitää ottaa vuoroveden vaikutus huomioon ja saatiinkiin telttailulupaa hakiessa sitä koskien aikataulu ja infot miten se liikkuu. 

Illalla saapuessamme vuorovesi oli korkeimmillaan ja aamulla taas matalimmillaan paljastaen pitkät pätkät rantaa, myöskään kuvissa olevalle hole in the wallille ei ole mitään pääsyä nousuveden aikaan sillä se on täysin veden vallassa. Tuota vuorovettä ei ihan näin Suomalaisena oikein ymmärrä ja sen näkeminen hämmästyttää joka kerta. Pienen aamukävelyn jälkeen pakattiin kamat ja haikattiin rantaa pitkin takaisin autolle, vähän väsyneinä mutta todella onnellisina. 

la push (1 of 59) la push (3 of 59) la push (6 of 59) la push (8 of 59) la push (9 of 59) la push (11 of 59) la push (42 of 59) la push (12 of 59) la push (14 of 59) la push (16 of 59) la push (36 of 59) la push (20 of 59) la push (26 of 59) la push (38 of 59) la push (44 of 59) la push (34 of 59) la push (39 of 59) la push (47 of 59) la push (43 of 59) la push (50 of 59) la push (55 of 59)