LIIKAA LINTUJA

Yksi ilta noin kuuakusi sitten oli aika mielenkiintoinen meininki tossa lähipellolla kun jatkuvasti lensi hanhia pään yli, välillä pienemmissä jonoissa ja välillä ihan järjettömän kokoisissa muodostelmissa. Pienen kävelymatkan jälkeen selvisi, että linnut jostain ihmeellisestä syystä kokoontuivat takimmaiselle pellolle ja kyllä siinä olikin ihmettelemistä kun niitä oli varmaan tuhat siinä samaa aikaa metelöimässä. Meininki jaksoi huvittaa pari minuuttia kunnes joku säikytti tuon tuhatpäisen lintuarmeijan ja ne kaikki lähtivät täysin samaa aikaa lentämään. Ihan kipee humina ja pakko myöntää, että pelkäsin niiden käyvän päälle. Onneksi ei oltu mitenkään niiden lentoreitillä ja saatiin seurata sivusta tätä ihan käsittämätöntä taivaalle nousemista. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, noi kanadanhanhet kuitenkin on vielä aika isoja sekä suhteellisen agressiivisia jos niitä lähestyy. Tuli kyllä hieman sellanen "Hitchcockin linnut" fiilis tosta kohtaamisesta hehe. 

linnut (11 of 55) linnut (19 of 55) linnut (29 of 55) linnut (31 of 55) linnut (32 of 55) linnut (33 of 1) linnut (34 of 55) linnut (35 of 55) linnut (36 of 55) linnut (37 of 55) linnut (38 of 55) linnut (39 of 55)