VAATEHOMMIA

Monet ovat ehtineet jo harmittelemaan ja panikoimaan vaatejuttujen puuttumista, osa lukijoista käsitti että en enää ollenkaan postailisi mitään vaatteisiin liittyvää ja tämän käsityksen haluankin nyt korjata. Vaatejuttuja tulee blogissa olemaan mutta haluan vaan panostaa niihin ns. "asukuviin" silloin kun niitä tänne postailen. En myöskään halua ottaa asiasta mitään stressiä enkä kuvata jokaista vaatekokonaisuutta saatika ottaa joka kerta kameraa mukaan vain kuvatakseni asukuvia. Eli huoli pois, vaatejuttuja on tulossa, pääpaino ei kuitenkaan ole niissä (kuten ei koskaan pitänytkään olla).

Mä myös rehellisesti pidän omaa tyyliäni aika tylsänä sillä käytän lähes päivittäin ihan samanlaista mustat housut, huppari/toppi + lippis komboa. Silti tottakai on mahtavaa, että te siellä ruudun toisella puolella jaksatte näistä mun vaatejutuista innostua ja ihanaa jos niillä voin jotakin inspiroida. Välillä mä kuitenkin salaa toivon että osaisin käyttää tyttömäisempiä vaatteita niin että ne olisi kuitenkin mun henkisiä, tosi usein jos laitan jotain normaalista poikkeavaa päälle se rupeaa jossain vaiheessa ahdistamaan kun tuntuu niin vieraalta. Ilman päähinettä on jotenkin alaston olo ja fiilis lähinnä se, että näytän ihan dorkalta. Tuntuu, että tää tälläinen rento, vähän poikamainen tyyli on vaan juuri se mitä mä olen, enkä oikein edes osaa ostaa sellaisia perus "tyttöjen" vaatteita.

Tulipas tästä nyt taas teksti vailla mitään tolkkua. Postauksen tarkoitus oli siis kokeilla tätä blogipohjan puhelinsovellusta ja katsoa saako tällä edes postattua mitään. Blogspotissa ei meinaan homma toiminut ihan niin hyvin kuin toivoin ja jos se tässä pelittää niin sehän tarkoittaa tulevaisuudessa entistä enemmän reaaliaikaista sisältöä teille myös reissuista. Kommentteihin vastailu ainakin onnistuu vihdoin ja viimein puhelimella, joten myös niiden läpikäynti nopeutuu. Tästä puhelinominaisuudesta sekä eilen saapuneesta tilauksesta innostuneena, tässä teille esimakua mahdollisesti tulevista asukuvista. 

Kävin myös taas varailemassa kirppispöytää Metkasta ja ilmoittelen taas heti kun tiedän milloin voin viedä kasseittain vaatetta myyntiin.

image.jpg
image.jpg
image.jpg