MASQUERADE BALL

Toin pari vuotta sitten Venetsiasta monelle tyttökaverilleni maskit ja vakuuttelin jo silloin pitäväni jonain päivänä naamiaiset. Tämän vuoden alussa otin myös tavoitteeksi järjestää vihdoinkin nämä karnevaalit. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja perjantaina vihdoin laitettiin mun tulevien syntymäpäivien kunniaksi klassinen soimaan, tein Italialaishenkistä ruokaa jälkkäreitä myöten, juotiin viiniä, pistettiin naamarit naamalle ja asiaan kuuluvasti luettiin loppuvuoden ennustukset. Kippisteltiin kuun valossa pellolla vähän ennen keskiyötä ja vietettiin aivan ihana ilta. Oon vieläkin jotenkin niin onnellinen kaikista tytöistä jotka tuli viettämään iltaa, siitä miten kaikki olivat pukeutuneet ja täydellisesti onnistuneesta tunnelmasta. Kuvia tuli otettua ennätyksellisen vähän ja unohdin kokonaan kuvata koristelut joilla muutin kämpänkin teemaan sopivaksi sekä ne ruuat. Tosin ne tuskin ovat ihan heti unohtumassa kuten eivät nämä ikimuistoiset synttärijuhlatkaan. Kiitos vielä miljoonannen kerran kaikille, jotka olivat mukana tekemässä näistä juhlista täydelliset. 

masquerade (41 of 48) masquerade (26 of 48) masquerade (1 of 48) masquerade (2 of 48) masquerade (7 of 48) masquerade (32 of 48) masquerade (27 of 48) masquerade (8 of 48) masquerade (10 of 48) masquerade (36 of 48) masquerade (12 of 48) masquerade (14 of 48) masquerade (18 of 48) cver (48 of 48) masquerade (24 of 48) masquerade (30 of 48) masquerade (21 of 48) masquerade (17 of 48)