HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINULLE

SYNTTÄRIT

Täytän tänään vuosia (vaikka niitä juhlittiinkin jo pitkin viime vkloppua vähän varkain), niinkin hurjan määrän kuin 27 vuotta. Tässä vuosien saatossa mulla on ollut tapana kriiseillä milloin mitäkin ikävuotta ja nytkin tiedostan jotenkin paremmin kuin ennen sen, että en ole enää teini vaan kovaa vauhtia keski-ikää lähestyvä. Tämä vuosi on silti jotenkin erilainen, ajan tuomat vuodet eivät ahdistakaan vaan pikemminkin saavat miettimään mitä kaikkea sitä onkaan päässyt tekemään jo näinkin nuorena.

Päätään nostaa kiitollisuus siitä mitä olen ja missä olen nyt. Vuoden päästä valmistun jo toiseen ammattiin mikä täydentää edellistä ja tiedän mitä haluan sekä tulen tekemään työkseni, monet eivät tiedä. Mulla on tämä mun oma pieni perhe Viikissä ja tuntuu, että mun ympärillä on vihdoinkin ihmisiä jotka aidosti haluavat mulle vain parasta ja välittävät. Puhumattakaan kaikista mun haaveista joista lähes jokaisen olen toteuttanut jo tämän ikäisenä. Olen kiitollinen matkoista joista harva uskaltaa edes unelmoida sekä kaikesta niiden mukanaan tuomasta. Tie minuksi ei ole ollut helppo ja paljon on vielä töitä jäljellä, mutta uskon vahvasti kyllä sanontaan vanha sen kuin viisastuu. Kymmenen vuotta sitten olin niin lapsi ja hölmö, viisi vuotta sitten taas olin vieläkin vähän hukassa ja niin rikkinäinen, tässä nyt olen hölmö vieläkin, mutta vähän ehjempi ja siellä minne kuulunkin.

Ihanaa olla minä ja ihanaa, että on saanut elää kaikki nämä 27 vuotta minuna. Tästä on hyvä jatkaa.