VUODEN 2012 HUIPPUJA

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Itsehän olen tällä hetkellä vielä Meksikossa ja joulun jälkeen tulleet postaukset ovatkin kaikki olleet ajastettuja, siksi ei kommentteja julkaista kovin nopeasti (jos ollenkaan) tai niihin ei tule vastauksia ollenkaan. Palailen reissulta vasta reilun viikon päästä ja voi olla, että aikaerosta toipumiseen menee hetki.

Keräilin kuitenkin edellistä vuotta muistellessani joitain kuvia hetkistä mitkä ovat jääneet mieleen. Näistä kaikki on joskus julkaistu blogissa, mutta nyt ne ovat kaikki samassa niin, että pystyy kerrallaan palaamaan useisiin muistoihin. Mitä unohtumattomia muistoja teille jäi vuodesta 2012?

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

HYVÄÄ JOULUA


HYVÄJOULUA

 IMG_8987 IMG_8995 IMG_8999 IMG_8996 IMG_9001 IMG_9004 IMG_9002 IMG_9013 Hyvää joulua kaikille lukijoille ja suuret kiitokset tästä vuodesta. Tähän vuoteen on mahtunut paljon suruja, mutta myös hurjasti iloisia asioita ja onnistumisia. Olen kasvanut tämän vuoden aikana ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin ja uskaltanut ottaa vastuun omasta elämästäni. Olen ymmärtänyt, että onnellisuus on itsestä kiinni ja olen vihdoin ruvennut tekemään asioita sen eteen. Vuosi 2013 tulee olemaan entistä parempi ja toivottavasti vähän helpompi. 

Sain tänään aivan ihania lahjoja vaikka en osannut odottaa mitään. Lomaan on kaksi (2) päivää ja huomenna mennään katsomaan Hobittia. Sain kaikki koulu- ja työjutut hoidettua hyvissä ajoin valmiiksi ja töistäkin tuli lahjaksi herkkulaatikko. Käväisin tänään aamulla stokkalla moikkailemassa Keaa ja samalla löysin parit urheiluvaatteetkin puoleen hintaan. On pitkästä aikaa tosi hyvä fiilis toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolella. Kuvituksena ensimmäinen piparitalo minkä olen koskaan tehnyt ja inspiraatio tähän löytyi googlesta, eli talon mallista kaikki kunnia sen keksijälle.

T.W.O FACE

Aijai taas laitoin sikana kuvia vaan itestäni, mutta en osannut taaskaan karsia. Esittelyssä tällä kertaa täysin sama asu kuin viimeksi ainoina vaihtuneina osina ovat housut ja lippis, joista ensimmäinen ei kiinnosta ketään. Postauksen pointti onkin jälkimmäinen eli tämä lippis, joka vetäsi suoraa kaikkien omistamieni hattujen ykköseksi. Se on yksinkertaisesti vaan aivan täydellinen. Näppäränä neitinä en tietenkään ottanut kuvia sen upeista detaljeista, kuten kokoa säätelevästä nahkaremmistä takana, mokkanahkaisesta lipasta tai maailman siisteimmästä kukkakuosista.

Älyttömintä tässä hatussa kuitenkin on se, että löysin sen instagramin kautta. Siellä kyseinen lafka oli likettänyt pariakin kuvaani ja menin sitten vakoilemaan mielenkiintoisen nimen vuoksi, että millainen homma. Sieltä sitten löysinkin toinen toistaan hienompia lätsiä. Ig:n kautta päädyin nettikauppaan ja noin viikon harkinnan jälkeen oli aivan pakko tilata tämä kukallinen versio. 

xIMG_8936 xIMG_8920 xIMG_8946 xIMG_8928 xIMG_8924 xIMG_8904 xIMG_8947