LILLE-LLE

Ihana Lille otti meikäläiseen yhteyttä ja kysyi haluisinko parit paidat kuvattavaksi. Olen neidin printtejä ihaillut useaan otteeseen, mutta saamattomuuttani en ole saanut tilausta aikaiseksi, joten tottakai halusin! 

Lillen nettikaupassa pärähtää tänään alet käyntiin ja yksi paita maksaa 19e ja kaksi 35e, joten nyt kannattaa pistää mieleistä paitaa tilaukseen ja vähän äkkiä! Itse sain perinteisen karhun lisäksi tollaisen ihan huikeen punaruskean lintupaidan ja siinä värit on kuin tehty tähän syksyyn (joka on kyllä vissiin nyt muuttunu talveksi). Ainoona ohjeena tuli, että pitää räpsiä oman näköisiä kuvia ja tällä kertaa tuli tälläistä settiä. Mitäs tykkäätte kuvista ja kumpi paita miellyttää silmää enemmän? 

Kiitokset vielä paidoista ja käykäähän tekin tykkäilemässä Lilleä facessa.

lintuIMG_0033IMG_0051IMG_0034IMG_0053IMG_0023karhuIMG_0161IMG_0241IMG_0188IMG_0221IMG_0199IMG_0096

KORKKAREITA JA HUULIPUNAA

Sain tilata Junkyardilta yhteistyön merkeissä itsellenikin jotain pientä kivaa ja olen varmaan ainoa ihminen joka valkkaa itselleen skate/street/snoukka-henkisestä kaupasta tilaukseen korkkarit. Mutta kun oli kerrankin niin kivat ja olen jo pitkään miettinyt sellaisten perus tyylikkäiden hankkimista kaikkia juhlamenoja varten. Kyseiset kengät ovat nahkaa ja niitä löytyy vielä koossa 37 ja 39 ihan järjettömään 28 euron hintaan tästä. Asusta löytyy myös samaisesta kaupasta tilattu Urban Classicin ruutupaita ja Carharttin villapaita joka on 100% villaa, hyvästi muovi. Sattumalta huomasin tilauksen saapuessa, että niistä koostuukin lähes täysin valmis asukokonaisuus. Mulla käy usein myös niin, että kaupoissa pyöriessä ostan saman värisiä vaatteita kuin mitä mulla on päällä, niin että ne aina sopivat sen hetkisiin vaatteisiin. Käykö kellekään muulle ikinä näin?
 
Mutta mitäs tykkäätte asusta ja kuvista? Itse olin aika fileissä tosta paloautosta, joka oli kuin tehty näitä kuvia varten ja kyllä ne korkkaritkin yllättävän hyvin istui jalkaan. Eikö näytäkin aika uskottavalta?
 
xxIMG_9590 xxIMG_9607 xxIMG_9507 xxIMG_9615 xxIMG_9499 xxIMG_9546 xxIMG_9573 xxIMG_9569 xxIMG_9622

MITEN MONTA CAMOTAKKIA ON LIIKAA?

Vastaus: mitään ei ole ikinä liikaa. Mieluummin överit kuin vajarit jne. Mutta siis esittelyssä oleva takkihan vilahti jo pari postausta sitten, vaikka nämä kuvat onkin otettu ennen niitä. Kyseessähän on taas vaihteeksi yksi Varustelekan malliston helmistä: Brittiläinen kenttäpusero ja päästä muuten löytyy myös kyseisestä lafkasta hankittu päähine. Suosittelen kaikkia camotakkeja haluavia hyödyntämään tulevan vklopun Eeppisen markkinalauantain tarjoukset ja -15% alen! Vaikka ei tästäkään takista ollut paha maksaa vajaata kymppiä, alennukset on aina hyvä tekosyy itsensä huijaamiseen. Itse suuntaan paikalle jos vaan suinkin kykenen, tällä kertaa kuitenkin koitan hillitä itseni ja jäättää loput maastotakit muille. 

xIMG_7623 xIMG_7581 xIMG_7597 xIMG_7585 xIMG_7603