ARKEA

Syyskuu on ollut kiireinen kuin mikä, oltiin Islannissa pitkä viikonloppu, täytin 30, Antti täytti 31, olin välissä flunssassa, pidettiin vihdoin tuparit ja raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselle eli neuvolassa sun muissa ryhmissä saa ravata viikoittain.

Reissu meni oikein hyvin ja siitä täällä rullaavat ihan omat postauksensa, joten en siitä sen enempää kirjoittele. Arjesta sitäkin enemmän. Täytin tosiaan kolmekymmentä ja ihme kyllä se ei tuntunut mitenkään erikoiselta, ei siis ainakaan vielä ikäkriisiä havaittavissa. Sain Antilta lahjaksi täydellisen kellon, sillä olen jo pitkään kaipaillut oikeaa rannekelloa ettei aina tarvitse kaivaa kännykkää ajan katsomiseen. Pidimme myös synttäreiden kunniaksi yhdistetyt synttäri/tuparit hodariteemalla, hieman sellaiseen "viimeiset juhlat ennen vauvaelämää" henkeen. Oli hodarit, popparikone, teeman mukaiset koristelut ja lasipulloja (olutta sekä Cokista). Ilta oli niin onnistunut etten sen aikana muistanut ottaa yhtäkään kuvaa, joten tämän postauksen hodarikuvat ovat seuraavien päivien jämistä otettuja.

IMG_4256.JPG
IMG_3958.JPG
IMG_4268.JPG
IMG_4259.JPG

Vespoilla ollaan ajeltu muutamat kerrat kun yritimme päästä käymään käymään kauppatorin lähellä olevaan skywheeliin, josta tosin myöhästyttiin ja aurinkoisina iltoina on ollut kiva ajella kun vielä on voinut. Huonolla säällä olen kuitenkin itse jättänyt ajamatta enkä enää kulje töihin Vespalla ihan vain turvallisuuden takia. Toni on tainnut aavistaa, että jotain outoa on tekeillä sillä se on vaatinut kipeästi huomiota. Se on päässyt sänkyyn köllimään melkein joka yö ja saanut rakkautta. Pötkö alkaa olla jo selkeästi eläkeiässä sillä tahti on hieman rauhoittunut ja turkki harmaantunut.

IMG_4267.JPG
IMG_2979.JPG
IMG_4258.JPG
IMG_4025.JPG
IMG_4386.JPG

Varoituksena lukijoille: Tästä eteenpäin tämä postaus sisältää vauvahuuruista horinaa. 

Äitiyslomaan on enää kuukausi, jännittää ja samalla en malttaisi odottaa enää yhtään. Mulla on ollut ihan mielettömän energinen olo ja herään viikonloppuisinkin jo ennen kahdeksaa ilman kelloa. Tää raskaus on tehnyt musta aamuihmisen ja Antin mukaan myös normaalin kun olen rauhoittunut monen asian suhteen. Haluaisin niin kovasti jo nähdä tän tyypin ja huomaan, että ajatukset ovat kovasti keskittyneet tulevaan vauvaan mitä pidemmälle päästään. Odotan paljon meidän yhteistä aikaa perheenä ja sitä miten elämä muotoutuu. En tiedä olenko koskaan jännittänyt mitään yhtä paljon.

Ostettiin Antin kanssa Torista täyspuinen lipasto, jota ollaan nyt kunnostettu melkein viikon verran. Ensin hiottiin vanhat maalit pois, kittailtiin, paikkailtiin ja pistettiin pohjamaalit. Tällä viikolla vihdoin saatiin tuotua lipasto tänne asuntoon asti ja päästiin maalaamaan sitä lopullisella pintamaalilla (murrettu keltainen!). Vielä pitäisi kiinnittää vetimet, käydä etsimässä avainlukot ja viimeistellä laatikot. Saatiin yhdistelmävaunut ja ollaan hankittu tarpeellisia vauvavarusteita. Meillä alkaa olla aika hyvin jo valmiina kaikkea vaatteista varusteisiin, sillä ollaan saatu hirveästi käytettynä juttuja ystäviltä ja työkavereilta. Mulla on myös yksi mammakaveri, jonka kanssa on äitiysloman alkaessa tarkoitus pitää kunnon käsityökerhoa missä virkataan ja tehdään tuttinaruja sun muita vauvatarvikkeita. Arki on siis oikein kivaa ja jännää, paljon odotusta. 

IMG_4266.JPG
IMG_4260.JPG
IMG_4257.JPG
IMG_4255.JPG
IMG_4254.JPG
IMG_4253.JPG
IMG_4252.JPG
 Processed with VSCO with e4 preset
IMG_4397.JPG

PS. Nämä kuvat yhtä lukuunottamatta ovat pitkästä aikaa kännykkäkuvia omasta privainstastani (@dtlsuvi). Pitkästä aikaa ollut piristävää tallentaa arkea ihan vain puhelimella, kun on nyt kanava missä jakaa vähän vapaammin sisältöä ei ihan kaikkien silmille julkisesti.