ARKEA KOTONA

Viimeiset viikot ovat olleet todella hektisiä. En tosiaankaan tiedä mihin katosi koko elokuu. Kuukaudessa on ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Syksy menee opintovapaalla koulussa ja useamman vuoden työskentelyn jälkeen tuntuu vaikealta palata normaalin koululaisen arkeen. Kursseja on paljon, työtä rästien selvittämisestä riittää ja kova tavoite on valmistua jouluksi. Olen nyt päivittäin keskustellut eri opettajien kanssa, että miten toimitaan ja saanut aikamoisen kasan lisätehtäviä suoritettavaksi. Tilanne on kuitenkin se, että aion tehdä mitä tahansa valmistuakseni. 

Koulun lisäksi kaikki vkloput ovat menneet joko reissuissa tai sukuloidessa. Arkisin ollaan laitettu työhuonetta kuntoon, koitettu kestää julkisivuremontin pyörteissä, yritetty pitää pakettia kasassa, suunniteltu reissuja ja ostettiin me tuossa lentoliputkin. Hieman alkaa kaipaamaan vapaata vkloppua tämän kaiken keskellä. Onneksi meidän koti on aivan ihana ja ollaan hyvin puhallettu yhteen hiileen Antin kanssa. 

Ainiin ja julkaistiinhan tässä yksi mun valokuvakin Saksan suurimman matkailulehden kannessa ja pääsin ehdolle vuoden parhaaksi matkabloggaajaksi.  Kaikkea sitä. 

LARUN KOTI LARUN KOTI LARUN KOTI LARUN KOTI LARUN KOTI LARUN KOTI