BADLANDS NATIONAL PARK DAY - SOUTH DAKOTA

Viimeistä viedään Badlandsistä ennen siirtymistä muihin maisemiin. Kuten jo aikaisemmin totesin niin maisemat ovat aika karuja ja kuivia täällä, silti Badlandsissä oli jotain todella viehättävää. Tämä voi tietenkin olla uutuuden viehätystä reissun ensimmäisestä kansallispuistosta, mutta saattoi se olla jotain muutakin. Nuo kivimuodostelmat olivat todella hauraita, paikoitellen kuin kuivunutta savea ja puistosta sanotaankin, että se tulee katoaa pikkuhiljaa eroosion myötä kokonaan.

Vaikka aurinko paistoikin, ei ilma ollut mitään kovin lämmintä. Tähän vielä oman lisänsä toi kova tuuli, joka pyöri ympäriinsä koko sen ajan kun oltiin puistossa. Hieman varomattomina ja viileän ilman takia ei oikein tajuttu juoda vettä ja taidettiin saada kaikki pienoinen nestehukan ja auringonpistoksen kombo. Pois lähtiessä kaikilla kasvoja ja paljasta ihoa kuumotti sekä jomotti. Tästä viisastuneena vedetiin kuitenkin loppureissu hyvillä aurinkorasvoilla ja runsaalla vedellä.

Heitettiin hyvästit Badlandsille sekä South Dakotalle ja jatkettiin reissua kohti Devils Toweria.

BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS BADLANDS