CAMPING TUPARIT

Larussa eloa on takana jo viisi kuukautta (mihin tämä aika on mennyt??), joten ajatus tupareista on muhinut jo jonkin aikaa. Matkalla Antin kaverin tupareihin joitain viikkoja sitten päätettiin, että nyt skarpataan ja pidetään vihdoinkin ne tuparit, joten lyötiin päivä samantien lukkoon. 

Ja kuten kerroin edellisessä postauksessa niin juhlilla pitää aina olla joku teema ja mikäs sen osuvampi teema meille olisi ollutkaan kuin camping. Tehtiin siis safkaa jota voisi valmistaa notskillakin, juomat nautittiin emalimukeista, syötiin palmunlehtilautasilta puisilla aterimilla ja jälkkäriksi tein smoreista inspiroituneita keksejä. Parvekkeelle kasasin kaikki omistamani viltit ja koristelin kämpän vihreillä oksilla. Yritin pitää teeman minimalistisena, mutta halusin fiilistä kotiin ja mielestäni onnistuin aika hyvin. 

Tuparit olivat todella onnistuneet, fiilis oli 5/5, täällä oli ihania ihmisiä, ruuat saivat kehuja ja partsilla nautittiin ihanasta auringosta. Onnistuneita juhlia voi aina onneilla useammankin päivän putkeen.

CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY CAMPING PARTY

Kuvissa näkyvät emaliastiat saatu yhteistyössä Muurlalta