CRYSTAL - DOLOMITES

Tiedättekö mikä on parasta tässä bloggaamisessa? Se että pääsee jakamaan näitä omia löytöjään maailmalta, paikkoja jotka ovat sykähdyttäneet minua ja valokuvilla sykähdyttämään toivottavasti myös teitä. Etsin jatkuvasti paikkoja mihin haluaisin mennä niin Suomesta kuin ulkomailtakin ja pyrin aina etsimään jotain uutta niistä paikoista mihin tie minut ikinä viekään. 

Tämä kristallin kirkas järvi oli alunperin jäänyt mieleeni Pinterestistä jossa olin pinnannut kuvan erääseen luontoaiheiseen boardiini. Finnair pyysi minua ja Eevaa lentämään kesällä saksaan, joten aloin selvitellä mitä kaikkea päivän ajomatkan säteeltä löytyisi. Koko meidän reissu rakentui tämän yhden paikan ympärille kun nopealla selvitystyöllä paikansin netistä löytämäni kuvan Dolomiiteille ja se, että se oli juuri sieltä oli aivan täysin sattumaa. Toisin sanoen yksi ainoa valokuva sai minut matkustamaan juuri tänne Dolomiiteille, juuri tälle järvelle ja se jos joku on kohtaloa. 

Saan satunnaisesti viestejä teiltä lukijoilta siitä kuinka blogini on inspiroinut teitä matkustamaan eri paikkoihin, Jenkkeihin, Prahaan ja nyt viimeisimpinä Lofooteille ja Dolomiiteille. Se on ihan mielettömän hienoa, kiitos siitä että laitatte palautetta sekä sähköpostia aina silloin tällöin omilta/omista reissuistanne. 

PRAGSER WILDSEE PRAGSER WILDSEE PRAGSER WILDSEE PRAGSER WILDSEE PRAGSER WILDSEE PRAGSER WILDSEE TICKET TO THE MOON PRAGSER WILDSEE