ROAD TRIPPEJÄ JA PAKUHOMMIA

Rupesin miettimään matkojani ja tajusin, että olen todella vahvasti road trip ihminen. Melkein kaikki reissuni ovat sisältäneet autoilua ympäriinsä ja liikkumista. Äärimmäisen harvoin olen pysynyt paikallaan yhdessä ja samassa paikassa hirveän pitkään. Tuntuu, että olen löytänyt vahvasti sen oman reissutyylini, joka on parhaimmillaan juurikin auton ja ympäristön sopivassa suhteessa oleva kombo.

Reissupaku onkin ollut ehkä yksi parhaita ostoksia, pakun tuoma vapaus on saanut meikäläisen haaveilemaan siitä, että vietettäisiin Antin kanssa vaikka puoli vuotta jossain pakulla. Olen kuitenkin myös miettinyt, että missä ajassa alkaisi kaipaamaan rutiineja ja pysyvyyttä, pääsisikö koti-ikävästä yli vai paheneeko se vain ajan kanssa. Kuukauden reissuilla on nimittäin aina tullut ikävä kotiin. Olen ikävöinyt nimenomaan sitä fyysistä asuntoa ja kaikkia siihen liittyviä arkisia asioita, tietenkin Tonin ja ihmisten lisäksi. Siitäkin huolimatta ajatus pidemmästä matkasta kiehtoo ja paljon. Vielä ei tosin voida sellaista tehdä ja nyt haasteena onkin lähinnä miettiä minne matkaamme ensi kesänä kun vaihtoehtoja on ihan järjetön määrä.

Päätettiin tässä meidän reissupaku ja road trip innostuksessa tehdä pakulle oma instagram @vwnorthvan sillä niin paljon on kuvia ja juttuja pakureissuilta, eikä niillä oman instan täyttäminen tuntunut reilulta. Haluttiin myös luoda pakulle oma tarina aikajärjestyksessä aina sen ostosta kaikkiin reissuihin asti. Instassa ollaan myös koitettu kertoa taustatietoja ja syitä miksi ollaan tehty mitäkin sekä kerrottu avoimesti myös rahasta. Kannattaa siis pistää seurantaan jos autoreissaus kiinnostaa.

Me jatketaan reissusuunnitelmien pohtimista ja pakuelämän haaveilusta. Heti kun vaan saadaan auto katsastuksesta läpi joudutaan ottamaan joku pieni vkloppuinen retki varmaan lähimaastoihin. Tämän fiilistelyn lisäksi tähän kuvia road tripiltä Dolomiiteilla, joka tietenkin on myös yksi hyvinkin potentiaalinen kesäreissukohde.  

DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT DOLOMIITIT