EEPPISTÄ SYNTTÄRIÄ MINULLE

Täällä sitä vietetään synttäreitä toisella puolella maailmaa, puitteet on enemmän kuin kunnossa. En voi muuta kuin ihmetellä miten ja mitä kaikkea olenkaan saavuttanut näiden 28 vuoden aikana. Olen todella kiitollinen siitä, mitä olen päässyt kokemaan ja kuinka upeita ihmisiä mun elämään kuuluu. Syntymäpäivääni juhlistetaan valkoisella hiekka-aavikolla tänään tyttöjen kanssa ja viikon päästä koittaa paluu kotiin parin maailman ihanimman tyypin luokse! 

Täällä Jenkeissä se varsinkin korostuu, että on todella erityisessä asemassa kun voi ylipäätään tehdä tälläisiä reissuja. On työ josta saa lomaa ja ilmainen koulutus sekä kotona Suomessa asiat hyvin. Täällä suurin osa ihmisistä ei koskaan pääse näkemään näitä paikkoja missä käydään vaikka he asuisivat niiden vieressä.  Yksikin pieni virhe, väärä valinta tai pelkkä se, että sairastut eikä sinulla ole varaa lääkärikuluihin saattaa tehdä sinusta täällä kodittoman hetkessä. Suomessa on monia asioita, jotka voisivat olla vieläkin paremmin tottakai, mutta olkaa kiitollisia siitä mitä meillä jo on. 

Toivottavasti seuraavat 28 vuotta tulevat olemaan yhtä upeat kuin nämä tähänkin asti eletyt. Oon kyllä aika hiton onnekas mimmi, ai että. Kiitos! 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg