ELÄMÄNI KESÄ

En oikein tiedä mitä tähän voisi kirjoittaa. Kaikki tuntuu laimealta tekstinä. Ehkä tiivistetysti vaan kerron, että en ole pienen elämäni aikana vielä koskaan ollut näin onnellinen. Tein vuoden alussa elämänmuutoksen, läksin pitkästä parisuhteesta, vaihdoin työpaikkaa, muutin asumaan kämppiksen kanssa ja keskityin tekemään asioita mitkä tekevät mut onnelliseksi, näin ihmisiä joiden kanssa oli hyvä olla. Olen ottanut lukemattomia riskejä, hyppyjä tuntemattomaan ja uskaltanut tehdä asioita mitkä ovat ennen pelottaneet. Oon tehnyt täydellä sydämellä juuri sitä mikä on ominta mua. Ilmeisesti se on näkynyt myös ulospäin sillä tämä kesä on tuonut mulle ihan älyttömän upeita yhteistyökuvioita ja mun elämään vieläkin enemmän hyviä asioita.

Mitä siis viime postauksen jälkeen on tapahtunut? Aloitin yhteistyön Finnairin kanssa ja pääsin Dolomiiteille, nukuttiin teltassa vuorten huipulla ja kuvasin elämäni ensimmäiset linnunradat. Vaihdoin kameran Canonista Nikoniin kesän ajaksi ja kirjoitin Finskin blogiin reissusta. Melottiin muiden retkien ohella saareen yöksi ja heräsin aamulla auringon ensimmäisiin säteisiin.

Sitten tapasin tyypin. Pyöräiltiin ympäri kaupunkia, kääriydyttiin viltteihin regatan pihalla, mietin miten täydellisen onnellisesta voi tulla muka vieläkin onnellisemmaksi. Kuvasin maailman ihanimmat häät. Pääsin myös purjehtimaan ja lavatansseihin. Yhtenä vkloppuna pakattiin telttakamojen lisäksi Toni (koira) autoon ja mentiin laivalla Viroon. Ajettiin pitkin Baltian rantoja ja upotettiin jalat hiekkaan. Istuttiin meren äärellä Latviassa ja juotiin viiniä paperipussista. Ihastuin päättömästi, pussailin enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä, maailmanpyörässä, vespaillessa, kadulla, kaupassa. Töissä kysyttiin mikä niin hymyilyttää, että onko kaikki hyvin. Kaikki on paremmin kuin hyvin, kaikki on täydellisesti.

Ja se fiilis mulla on edelleen, en tiedä saanko pientä murustakaan näistä oloista välitettyä teille sinne ruudun toiselle puolelle, mutta yritän tehdä sen tällä tekstillä ja näillä kuvilla. En ole kadonnut minnekään vaan olen täällä ja niin onnellinen, että pakahdun. Blogin epävirallinen kesäloma on nyt virallisesti päättynyt enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan teille kaikkia näitä juttuja mitä olen tehnyt.

Untitled Suvi_Hoyden_Finnair (8 of 13) Untitled Untitled Untitled Untitled Suvi_Hoyden_Finnair (7 of 13) Untitled Untitled Untitled Suvi_Hoyden_Finnair (9 of 13) Untitled Untitled Suvi_Hoyden_Finnair (5 of 13) Untitled Untitled Untitled