ELÄMÄNI MIES

Tasan vuosi sitten tähän samaan aikaan olin eronnut ja muuttanut Töölöön yksin Tonin kanssa. Olin huojentunut ja onnellinen, mutta samalla tulevaisuus pelotti sekä jännitin sitä miten tulen pärjäämään omillani. Siitä tähän hetkeen tuntuu olevan vuosikymmen. Tiesin kyllä, että kun jostain vanhasta luopuu niin tilalle tulee yleensä jotain parempaa, mutta en silti osannut villeimmissä unissakaan kuvitella sitä mitä tämä vuosi toisi. Tämän piti olla elämäni sinkkuvuosi ja niitä piti tulla monia, sillä olin ihan hemmetin tyytyväinen elämääni yksin. Nautin täysin rinnoin omasta itsenäisyydestä ja siitä että olin onnellinen itseni enkä jonkun miehen vuoksi. 

Tinderöin ja deittailin, mutta kukaan tai mikään ei ollut kovin vakavaa. Loppupeleissä halusin aina vain olla itsekseni, jossain vaiheessa jopa kyllästyin treffailemaan ja keskityin ihan muihin asioihin. Päätin tässä kohtaa jopa poistaa tinderinkin sillä en ollut sitä aikoihin selaillut. Sattumalta vilkaisin kuitenkin mätsieni hetkiä ja huomioni kiinnitti eräs partanaama. Huvittavinta tässä kaikessa oli, että olimme olleet mätsejä ties kuinka monta kuukautta ennen ensimmäistä keskustelua. Vaihdettiin pari lausetta ja meillä oli samantien treffit sovittuna. Ensimmäiset deitit olivat pyöräretki joka venyi tuntikaupalla ja loppui kesäyön pussailuun regatan pihassa pinkin auringonlaskun alla. Päästyäni kotiin heitin puolivitsillä kämppikselleni, että taisin tavata elämäni miehen. 

Aikalailla tuosta hetkestä asti ollaan oltu erottamattomat, tokien treffien jälkeen ollaan mun jenkkireissua lukuunottamatta nukuttu samassa paikassa joka ikinen yö. Näin jälkikäteen ajateltuna se on aika hullua, mutta niin on kaikki muukin tässä jutussa ollut, ihan hullun ihanaa. Se yhteys mikä meillä on, on jotain mitä ei pysty selittämään, se on jotain mitä en uskonut olevan edes olemassa. Olen miettinyt miten sen pystyisi selittämään ihmisille jotka eivät ole vastavaa kokeneet, mutta valitettavasti en taida osata. Sanotaan vaikka näin, että eivät ne romanttisten komedioiden kliseet taidakaan olla keksittyjä. 

DSC_3089 DSC_3034 DSC_3051 DSC_3085 DSC_3001 DSC_3066 DSC_3112 DSC_3047 DSC_3096