ENSILUMI

Huh siellä se on maassa, ensilumi. Sitä tuli paljon enemmän kuin viime vuonna ja aikaisemminkin kuin piti sillä Vespakautta on vielä pari viikkoa jäljellä. Nyt Vespa kuitenkin on lumessa jumissa ja on täysi mysteeri miten saan sen säilöön. Tämän lisäksi marraskuu tarkoittaa ihan järjetöntä loppurutistusta koulun kanssa, tarkoitus on nimittäin valmistua jouluna, mutta tässä välissä on vielä monen monta tenttiä sekä harjoitustyötä. 

Talvitakit ja Timberlandit on myös kaivettu esiin, kotona hengaillaan villakerrastoissa ja silti on koko ajan kylmä kun ei ole vielä tottunut. Olin myös unohtanut että ulkona joko jäätyy tai sitten julkisissa hikoaa hulluna, en selkeästi ole vielä löytänyt pukeutumiseen tasapainoa. Olen päätynyt poikkeuksetta hikoilemaan ja riisumaan kaulahuivia, lapasia sekä pipoa bussissa. Vaihdan nykyään myös bussin ja metron välillä kampissa ja odotan sitä hetkeä kun unohdan jonkun vaatekappaleen matkalle. 

Kotona on ollut hyvä meininki ja Antin kanssa on ihanaa vaikka molemmilla omia stressauksen aiheita onkin. Ainoa miinus on se ettei nykyään enää ehdi käyttää kokonaisia päiviä toisen kanssa halailuun kun aina on jotain tekemistä. Tarvitsisin epätoivoisesti yhden vklopun joka olisi vapaa kaikesta, ei häitä, sukulaisia, synttäreitä, deadlineja maanantaille, viikonlopputöitä tai mitään suunnitelmia. Odotan sitä ettei tarvitse tehdä mitään, toivottavasti se hetki tulee vielä tämän vuoden puolella heh. 

DSCF2291 DSCF2305 DSCF2263 DSCF2297 DSCF2293 DSCF2273 DSCF2259