GLACIERIN KANSALLISPUISTO

Päätin rykäistä nämä jenkkireissun jutut pois alta ennen Euroopan reissun purkamista, joten varautukaa pieneen tykitykseen.

Olen käynyt Glacierin kansallispuistossa nyt kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla käyntiä varjosti tietyöt ja niiden aiheuttama ärsytys. Tällä toisella kerralla ajettiin suoraan keskelle metsän hautausmaata. Jo viikon reissuamme varjostaneiden savupilvien alkulähde oli Glacierissä ja vaikka palot ovatkin täällä uuden alku, niin silti niissä oli jotain surullista. Surullisena muistan myös oman fiilikseni Glacierista, olin kipeä, olo oli todella yksinäinen ja ikävä kotiin niin kova, että yksin teltassa teki mieli itkeä. Tämä oli kuitenkin myös uuden alku, päätin olla välittämättä inhottavista asioista ja keskittyä nauttimaan. Keskittyä matkaan ja niihin luonnonihmeisiin mitä pääsin näkemään. Ja se päätös kannattikin, sillä loppureissu menikin ohi hujauksessa ja hyvällä fiiliksellä.

Olen itse ihan täysin tunneihminen ja jos joku asia ei tunnu hyvältä niin se ei myöskään sitä ole. Oma tunnetilani vaikuttaa myös aina kuviini, sillä juuri niitä fiiliksiä mitä itselläni on ollut yritän kuviini vangita. Ehkä näistä kuvista voikin aistia tuon fiiliksen jollain tasolla, ainakin nämä ovat kovin erilaiset verrattuna vuotta aikaisemmin otettuihin kuviin Glacierin Kansallispuistosta.

GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK GLACIER NATIONAL PARK