HELSINGISTÄ LAIVALLA TALLINNAAN

Olen jakanut meidän kuukauden Euroopan reissulta lähinnä vinkkejä sieltä täältä ja koosteita. Yksittäiset reissukohteet ovat jääneet täysin unohduksiin, joten tästä alkaa Eurooppa 2016 päiväkirjat. Postauksia tulee todella monta ja ne tulevat olemaan kuvapainotteisia. Joku saattaa ajatella, että naurettavaa jakaa vanhoja reissujuttuja blogissa, mutta haluan kuitenkin pistää kyseiset jutut tänne itselleni säilöön/muistiin ja ehkä niistä joku teistäkin inspiroituu. Paikat kun harvemmin muuttuvat juuri miksikään, samat paikat kun ovat edelleen teidän muidenkin tutkittavana. 

EUROOPAN ROAD TRIP - PÄIVÄ 1

Olin ilmoittanut töissä lähteväni klo 12, mutta viimeisen palaverin myötä lähtö venyi lähemmäs yhtä. Antti odotti hermostuneesti työpaikan edessä ja oli pommittanut hyvän tovin puhelimitse ennen kuin sain itseni ulos. Paku oli toki lastattu täyteen ja valmiiksi jo edeltävinä iltoina ja noin muutenkin oltiin valmiina lähtöön. Viimeiset kamat kasaan ja satamaan. Matkaan lähdettiin Helsingistä laivalla kohti Tallinnaa. Laivaan pääsyä odoteltiin tunnin verran ja vaikka helposti olisi voinut nukkua päikkärit odotellessa, ei kumpikaan malttanut. Lähdettiin 21.30 laivalla ja matka kesti 2,5 tuntia, josta noin tunnin ajan taivas laittoi parastaan ja pisti meille mielettömän shown auringonlaskun merkeissä. Viimeinen tunti meillä meni syömiseen laivalla ja skoolattiin matkan viralliselle alulle.

Tallinnaan päästyä ajettiin yhdellä rykäsyllä Rummun louhokselle, perillä ei nähty pimeydessä mitään ja saimme lisäksi vastaamme Suomeen suuntavat kaatosateet, joten parkkeerattiin suosiolla auto ja painuttiin nukkumaan sateen ropistessa kattoon.

IMG_7118.jpg IMG_7119.jpg IMG_7173.jpg IMG_7175.jpg IMG_7184.jpg IMG_7212.jpg IMG_7214.jpg IMG_7223.jpg IMG_7247.jpg IMG_7253.jpg