HORSESHOE BEND - ARIZONA

Arizonan ja Utahin rajalla sijaitsevassa Pagessa on tasan kaksi vetonaulaa miksi ihmiset tänne matkaavat. Toinen niistä on Horseshoe Bend ja toinen Antelope Canyonit. Ihailtuamme auringonnousua Grand Canyonilla pakkasimme leirin kasaan ja jatkoimme matkaa, jotta ehdimme Pageen ennen auringonlaskua. Ajoitus meni täysin nappiin ja käveltyämme hiekkatietä hevosenkengän muotoisen kanjonin luokse aurinko tuli esiin pilvien takaa ja paistoi hetken ennen katoamistaan kallioiden taakse.

Tämäkin kanjoni kuten hyvin moni muukin (esim Grand Canyon) on Colorado joen muotoilema. Kanjoni on noin 300 metriä syvä ja sinne on vain muutaman kilometrin kävelymatka tieltä. Emme missään nimessä myöskään olleet täällä yksin vaan seuranamme oli satoja muitakin kanjonia ihastelemaan tulleita ihmisiä (tsekkaa viimeinen kuva). Ihan hauska paikka, mutta aikalailla kerralla nähty. Jos siis ajelet täällä päin niin käy vilkaisemassa, mutta Pageen en välttämättä lähtisi ajeleen tämän tai Antelope Canyoneiden takia. 

HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND HORSESHOE BEND