HYVÄSTIT LAUTTASAARELLE

Niin se vain aika kuluu, suunnitelmat muuttuu ja elämä heittää eteen yllätyksiä. Meidän kohdalle iski astetta ikävämpänä yllätyksenä yli kahdeksan kuukauden pituinen parveke/julkisivuremontti, missä meidän koko olohuoneen seinä sekä parveke puretaan. Itse vihaan remonteja, sillä ne ovat stressaavinta mitä tiedän. Ei ole mitään sietämättömämpää kuin rakenteissa kulkeva jatkuva porausääni päivästä toiseen. Saimme tiedon tästä hieman ennen joulua ja matkalta palattuamme mietittiin, että katsellaan vähän ympärillemme jos jotain sopivaa tulisi vastaan asuntomarkkinoilla. Laitoin muutamia hakemuksia Tapaninpäivänä ja meille tarjottiin jo seuraavana päivänä yhtä täydellistä kämppää, loppuviikosta käytiin katsomassa asuntoa, kirjoitettiin vuokrasopimus ja irtisanottiin tama vanha.  Neljässä päivässä siis ajatus muutosta konkretisoitui uuden asunnon muotoon.

Tämä vuosi Larussa on ollut ihana ja luonnonläheinen, mutta sijainti on myös aiheuttanut lievää epäsosialisoitumista ja haasteita liikkumiseen. Varsinkin viime aikoina kaiken remontin keskellä koti on tuntunut todella ankealta ja molemmat ovat olleet todella stressaantuneita. Onneksi tällä viikolla pääsemme uuteen kotiin Siltasaareen pitkänsillan kupeeseen ja ollaan niin fiiliksissä tästä muutoksesta ettei tosikaan.

Kiitos kuitenkin Lauttasaarelle tästä vuodesta, hengähdystauosta, merituulesta, upeista auringonlaskuista ja erityisesti täydellisestä parvekkeesta.

lauttasaari
lauttasaari
lauttasaari
 Processed with VSCOcam with p9 preset
 Processed with VSCOcam with 9 preset
lauttasaari
 Processed with VSCOcam with a1 preset
 Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset
lauttasaari
lauttasaari
 Processed with VSCOcam with e1 preset
lauttasaari
lauttasaari