FROZEN

Viimeiset viikot Larussa ovat olleet pelkkää kultaa. Ihan älyttömän siistejä säitä, on ollut lumisadetta, auringonlaskuja, höyryävä meri ja jäätyneet rannat. Kuvia mulla on näistä kaikista ihan liikaa. Onnea on asua rannassa, mutta myös "haitallista" kun joka välissä pitäisi päästä ulos kuvaamaan, koska on aina niin kuvauksellista.

Vuosi on alkanut mukavasti, elän vieläkin rakkauskuplassa minkä on ehkä saattanut rivien välistä lukea heh. Kiitos muuten kaikista ihanista kommenteista ja yksityisviesteistä siihen liittyen, on todella liikuttavaa kuulla kuinka siellä ruudun toisella puolella on myötäeletty mun fiiliksiä ja myös onneiltu mun puolesta.  Älyttömän siistiä ja ihanaa, olette huikeita. 

Me ollaan sisusteltu kotia, suunniteltu vähän lomia, mahdollisia reissuja ja mietitty kaikkea puuhaa vklopuiksi. Tuntuu etten ole koskaan ollut yhtä samalla aaltopituudella kenenkään kanssa, kaikki mitä tehdään on aina hauskaa ja ollaan tosi monissa asioissa ihan samaa mieltä. Arki on oikeasti juhlaa ja parasta aikaa.

Reissusuunnitelmista ja kodista lisää myöhemmin kun on jotain tolkullisempaa postailtavaa, kuten esim tänään vihdoinkin saapuva sohva. Tsemppiä kaikille lumimyrskyssä matkaaville, itsekin istun juuri bussissa matkalla kohti kotia, saa nähdä tuplaantuuko matka-aika. 

DSC_2065 DSC_2075 DSC_2036 DSC_2059 DSC_2055