ARKI ON JUHLAA

Tällä hetkellä maailman paras paikka on koti. Siellä on niin hemmetin hyvä olla, että tuntuu vaikealta lähteä sieltä mihinkään tai edes suunnitella matkoja. Ehkä onkin hyvä vain välillä olla, rauhoittua ja nauttia silloin kun tuntuu hyvältä vain yksinkertaisesti olla. Arki tuntuu tällä hetkellä niin kivalta, että melkein toivon sen pysyvän tällaisena ikuisesti.

Meidän arki on oikeasti todella tavallista, käydään päivisin töissä toimistoaikoina, tehdään kotitöitä ja vapaa-ajan puitteissa katsellaan sarjoja sohvalla, tehdään ruokaa tai käydään ulkona tekemässä milloin mitäkin. Monet pienet asiat kuitenkin tekevät siitä juhlaa. 

Meillä toimii jo pelkästään se, että toinen otetaan huomioon aikalailla kaikessa. Molemmat tekevät osansa kotitöistä ilman, että niistä tarvitsee erikseen vääntää. Isommat hankinnat, raha-asiat ja kaikki asianhoidolliset jutut menevät yksi yhteen ja sulassa sovussa. Kumpikin tietää aikalailla missä toinen menee ja ilmoitellaan itsestämme niin ettei toinen turhaa odottele kotona. Toiselle voi ehdottaa aikalailla mitä tahansa päätöntä ja toinen on aina mukana kaikessa. Toinen osaa aina yllättää eikä mistään arjen askareista tule riitaa. Jos taas riidellään niin riidan vakavuus on tasoa onko pähkinä hedelmä, joka päättyy yleensä wikipedian kautta toisen voitontanssiin. Monet vähemmän mukavat jutut taas hoidetaan yhdessä ja niistä heitetään vitsiä sekä nauretaan. Ollaan oikeastaan missä tahansa tilanteessa aika hiton hyvä tiimi.

Kaiken arkisen toiminnan lisäksi ollaan nyt viime viikkoina maalattu vaatehuone, laitettu sinne uusi lattia, tehtiin itse työpöytä, ollaan sisusteltu muutenkin kotia, käyty kuvailemassa ja suunniteltu reissuja. Siitäkin huolimatta ihan vaan kotona oleminen, niiden jokapäiväisten juttujen tekeminen ja se tavallisin arki tuntuu parhaalta. Mutta niin sen kai kuuluukin mennä kun sen arjen saa jakaa sen oikean tyypin kanssa.  

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled