LAPIN TAIKAA

Meillä kävi ihan uskomaton tuuri Levin reissulla, sillä tasan yhtenä yönä oli kirkasta ja juuri tuona kyseisenä yönä revontulet näyttäytyivät meille oikein kunnolla. Aluksi oli vain pieniä pyrähdyksiä siellä täällä ja olin jo melkein luovuttamassa kun yhtäkkiä tuo tasainen vihreä viiva räjähti kaikkialle meidän ympärille. Se tapahtui niin nopeasti, että suu auki niitä tuijottaessani missasin kokonaan kuvan ottamisen joka puolella vihreänä loimuavasta taivaasta. Antti jaksoi urheana seurailla mun riemun kiljahduksia ja päätöntä ryntäilyä tarjoten välillä lämpimiä halauksia. En vain voi sille mitään, että revontulet saavat mun sisäisen lapsen hykertelemään onnesta ja niiden kuvaamisesta saa ihan mielettömiä onnistumisen fiiliksiä.

Pakko se on myöntää, että välillä tosissani haaveilen siitä, että saisin asua pohjoisessa. Mitä väliä sillä on ettei aurinko kaamoksen aikaan paista kun öisin näkyy tähdet ja reposet loistaa. Vielä kun olisi päässyt erämaan keskelle notskin ympärille näitä ihmettelemään, vaikka oli tämä Levinkin huippu ihan ok. 

PS. Lisäsin nyt ensimmäistä kertaa kuviin vesileiman, jotta edes jotkut internetin syövereihin eksyneet kuvat toisivat tyypit tänne omalle sivulleni. Mitäs tykkäätte? Omasta mielestäni aika huomaamaton, mutta kuitenkin tyylikäs ja samassa linjassa blogin kanssa.

Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights Northern lights