LAUTTASAAREN LINTUTORNI

Laruhistoriaani olen täällä joskus varmasti valottanutkin, mutta en muista kuinka paljon joten otetaan pieni kertaus. Kun olin pieni asui mummini Larussa, sen jälkeen perhetuttujen vene jolla käytiin ajelemassa oli Larussa, pienen sattuman kautta päädyin Lauttasaaren lukioon ja sittemmin seurustelin Larulaisen kanssa, sen jälkeen saarella onkin asunut ja asuu vieläkin useita ystäviä, viimeisenä niittinä nyt sitten lopulta tuli itsekin muutettua tänne. Erinäisissä elämänvaiheissa on siis tullut ajauduttua aina tänne saareen, eikä kyllä mitään valittamista. Larurakkaus on vain syventynyt sen jälkeen kun muutettiin tänne kokonaan.

Parasta täällä saarella on se, että täältä löytyy vaikka mitä ihania paikkoja mistä suurin osa ei tiedä mitään. Yksi tälläisistä paikoista löytyy vanhan lukioni takapihalta. Lauttasaaren lintutornissa on tullut lintsattua yksi jos toinenkin oppitunti aikoinaan ja se tarjoaa varmasti koko larun parhaat maisemat. Tornista meinaan näkyy saarta ympäröivä meri joka puolelta. Olen pitänyt paikan salassa tähän asti, enkä edes vihjannut koko tornin olemassaolosta. Siitä asti kun muutettiin tänne olen kuitenkin halunnut näyttää paikan Antille, mutta koskaan ei ole ollut sopiva hetki. 

Nyt keli oli aivan täydellinen ja lähdettiin iltalenkillä juuri oikeaan suuntaan joten määränpää oli selvä. Tonikin pääsi ihmettelemään maisemia ja ai että miten kauniilta Laru näyttikin. Taas yksi must see paikka Larusta näytetty Antille, sitten kun saan kaikki näytettyä voin koostaa tänne blogiinkin jonkun Larun helmet jutun. Larulife on hiton jees.

LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI