LENKILLÄ

Huh olipas urheilullinen ja harhaanjohtava otsikko, mutta mitä pienistä. Tässä on kyseessä kuitenkin ihan vaan rauhallinen iltalenkki Tonin kanssa, missäs muuallakaan kuin Larussa. Näiden ihanien ilta-auringossa otettujen kuvien lisäksi mulla oli kyllä ihan asiaakin.

Palautin tällä viikolla mun lopputyön tarkastettavaksi. Vielä on tietty pientä hiomista, tekstin korjailuja, pilkkuja ja mitä näitä nyt onkaan, mutta se suurin työ on nyt tehty. Ai että oonkin nyt fiiliksissä ja tuntuu, että sain viikkojen edestä energiaa. Kauan tuota työtä onkin tullut tehtyä ja jossain vaiheessa tuntui jo siltä ettei se ikinä tule valmistumaan. Nyt se on kuitenkin paketissa ja olen vielä lopputulokseenkin erittäin tyytyväinen.

Kyllä se vaan taitaa olla niin, että meikäläisestä tulee tämän vuoden aikana vielä rakennusmestari. Syksyllä pitää rutistaa parit rästikurssit enää kasaan, mutta sitten se onkin siinä. Kaksi rakennusalan tutkintoa takataskussa ja koko elämä edessä, kyllä tällä fiiliksellä kelpaa alkaa suunnittelen meidän kuukauden päästä alkavaa kesälomareissua. Saako sanoa vielä pari kertaa että JES! JES!

LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI LAUTTASAARI