MADISON CAMPGROUND - YELLOWSTONE

Yellowstonesta löytyy 12 leirintäaluetta, näistä vain seitsemässä on first come-first servedpaikkoja ja sesonkina ne täyttyvät heti aamulla auringon noustessa. Jos puistossa haluaa telttailla, kannattaa ehdottomasti varata telttapaikat etukäteen jo kuukausia ennen netistä. Yövyttiin reissulla Madison Campgroundilla sekä Canyon Campgroundilla, joissa molemmissa oli tyypilliset kansallispuistojen palvelut kuten vesivessa, vesipiste, piknikpöydät ja tulentekopaikka. Canyonilla olisi päärakennuksen luona ollut myös maksulliset suihkut.

Vietettiin Madisonilla Liisan syntymäpäiviä ja valmistettiin sen kunniaksi oikein loimulohta. Ilta meni mukavasti retkituoleilla istuskellen olutta juoden ja kalan valmistumista odotellen. Heti kun oltiin saatu syötyä alkoikin kunnon ukonilma, joten kömmittiin pikavauhtia telttoihin. Kerran yön aikana heräsin ukkosen jyrähtelyyn, samalla tuuli yritti repiä telttaa maasta ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Hetken aikaa mietin makuupussissani, että kestääköhän tämä teltta tällaisen myräkän, mutta kun mitään huolestuttavia merkkejä ei ilmaantunut, jatkoin tyytyväisenä unia. Hyvin pärjäsi teltta myräkässä ja ihmeen hyvin sitä sai nukuttuakin aamuun asti.

YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK YELLOWSTONE NATIONAL PARK