MATKA TUNTEMATTOMAAN

Tiedättekö kun jotkut matkat vaan ilmestyvät yllättäen, olet lähdössä reissuun ennen kuin ehdit sitä oikein tajutakaan. Loppuvuodesta meillä alkaa sellainen pidempi matka, johon valmistautuminen on ihan mahdotonta. Emme tiedä kohteesta juuri mitään, tarkkoja matkapäiviä ei ole tiedossa vaan ne saattavat muuttua viikoilla varsinaisena lähtöpäivänäkin. Vaikka matka ei menisi ihan suunnitellusti niin palautusoikeutta tai oikeutta reklamaatioon ei ilmeisesti ole. Matkan sisältökin on hieman epäselvä eikä tässä oikein tiedetä mitä sitä pakkaisikaan kun eteen saattaa tulla ihan mitä tahansa.

Kyllä, meille tulee uusi pieni tyyppi perheeseen!! Ja mitäpä tässä asiasta valehtelemaan, eihän me tätä oltu yhtään vielä suunniteltu, mutta kuten kaverinikin totesi niin sitä se telttailu teettää. Kyllä me lapsista oltiin puhuttu, että haluamme sitten joskus, mutta kun tilanne tuli eteen oli molemmille heti ihan selvää, että antaa tulla sitten vaan jos kerran on tullakseen. Tuskin se oikea aika koskaan on, jos on taipuvainen reissaamiseen ja erilaisten projektien haalimiseen. Tunneskaala on tässä useiden kuukausien myötä käyty läpi laidasta laitaan alkushokista onnenkyyneliin saakka. Meillä on kuitenkin hyvä pohja hommalle ja uskotaan, että hyvin se menee, omalla painollaan.

Vauvablogia en ajatellut aloittaa vaan pitää tämän blogin reissujen, valokuvauksen ja reissujen välisen elämän sekoituksena. Elämään tulee varmasti jonkin verran rajoitteita, arki muuttuu jne, mutta meidän asenne on se, että lapsi kulkee mukana ihan siinä missä koirakin. Pakua varten meillä on jo lisäpenkki odottamassa ja mikäs sen siistimpää kuin ottaa skidi mukaan vaikka Eurooppaan. Melominen taitaa olla ainoita harrastuksia mikä jää pienelle tauolle ainakin pariksi vuodeksi, mutta eiköhän sekin siitä sitten lähde taas. Tietenkään kaikkeen ei voi täysin varautua, saati suunnitella ja siksi pyritäänkin olemaan avoimin mielin ja katsotaan mitä tuleman pitää. Hauska nähdä miten Toni ottaa karvaisen isoveljen roolin haltuun ja mitä kaikkia uusia ulottuvuuksia tähän elämään vielä tuleekaan.

Että sellainen pieni reissu sitten tälle vuodelle. Ihan kamalan jännää ja ihanaa!

IMG_7148.JPG