MELONTAKAUSI LÄHENEE

Pari viikkoa jäljellä niin melontakausikin pääsee kunnolla vauhtiin. Suostuttelin Antin nimittäin liittymään mukaan merimelojiin ja kohta päästään yhdessä melomaan. Viime vuotinen melontakaverini on meinaan astetta kovemmin hurahtanut purjehdukseen, ja jaksan epäillä että kun täytyy valita purjeveneen ja kajakin väliltä niin ensimmäisen vie voiton. Kauden alkua odotellessa pitää fiilistellä yhtä viime kesän melontareissuista.

Viime kesänä yhtenä iltana päätettiin Akun kanssa pakata kajakkiin teltta ja retkeilykamat jotta päästiin saareen yöksi. Sää oli koko päivän ollut sateinen, mutta kuten yleensäkin se selkiytyi illalla ja päästiin matkaan. Melottiin rauhassa Lauttasaaren ohi ja jäätiin pieneen saareen yöksi. Tuuli tyyntyi yöksi kokonaan ja nukuttiin teltan toinen sivu avonaisena. Aamulla heräsinkin auringon noustessa sen ensimmäisiin säteisiin ja tovin fiilistelinkin niitä makuupussista ennen kuin nousin ylös ottamaan kuvia. Keli oli ihan mieletön, aamukahvi ei ole koskaan maistunut paremmalta, enkä ole koskaan melonut yhtä tyynessä meressä. Täydellinen yhden yön irtiotto kun aamulla melottiin takaisin jo siinä seiskan maissa.

MELONTARETKI MELONTARETKI SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN SAAREEN MELOMINEN MELONTARETKI