MESA ARCH

Mesa Arch on Delicate Archin jälkeen sitten varmaan toisiksi kuuluisin hiekkakivikaari. Ainakin näin valokuvaajien keskuudessa. Tämä kaari ei kuitenkaan löydy Archesin kansallispuistosta vaan sen naapurissa sijaitsevasta Canyonlandsin kansallispuistosta. Edellisenä iltana olimme ihailleet tähtiä Delicate Archilla, joten päätettiin ajaa auringon nousua ihailemaan tänne Mesalle. Heitin vitsillä matkalla kaarelle, että kaarella on varmaan 20 kuvaajaa jo jalustojensa kanssa asemissa ja niinhän siellä olikin, 23 henkilöä jos tarkkoja ollaan. Ihmiset pönöttivät vierekkäin kamerat jalustoilla ihan kiinni kaaressa ja odottivat aurinkoa nousevaksi. Onneksi oli itselläkin laajis mukana, muuten ei olisi ollut toivoakaan saada kuvaa ilman ihmismassaa. Sinne sitten vaan kameran kanssa maahan pötköttämään johonkin hyvään väliin ja odottamaan sitä "the kuvaushetkeä".

Aurinko nousi juuri sieltä kaaren kulmasta kuin pitikin ja alkoi armoton sulkimen paukuttelu. Tilanne oli jotenkin ihan absurdi, naurettava jopa ja Laura sekä Liisa siirtyivätkin nopeasti taka-alalle nauttimaan itse Canyonlandin maisemasta. Meni varmaan 15 minuuttia kunnes kuvaajat olivat saaneet haluamansa ja purkautuivat paikalta. Itse fiilisteltiin vielä tovi maisemia ja sitä, että saatiin kaari lähes kokonaan itsellemme ennen kuin lähdettiin tutkimaan Canyonlandsia paremmin.

CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS CANYONLANDS