MOAB UNDER CANVAS

Ensimmäinen virallinen Glamping-kokeiluni oli Glacierin kansallispuiston nurkilla muutamia vuosia sitten. Silloin ajatus tiipiissä nukkumisesta tuntui siisteimmältä koskaan ja sitähän se olikin. Tällä kertaa otettiin yksi Glamping yö Moabissa ja samanlaisessa tiipiissä nukuttiin täälläkin.

Glamping on telttailusta hieman luksuksempi muoto. Teltat tai niitä vastaavat rakennelmat ovat usein puoliksi kiinteitä, niihin saattaa kuulua lattia, vessa tai muita rakennuksen osia. Lähes aina löytyy sängyt, jotka voivat olla mitä vain kenttäsängyistä mielettömiin parisänkyihin. Monissa “teltoissa” on myös kamiinoita ja suihkuhuoneet löytyvät vähintäänkin erillisistä teltoista tai konteista. Glamping on helppo tapa kokeilla elämyksellistä telttailua helposti ja vaivattomasti. Majoitusta varatessa varmistetaan, että vierailija ymmärtää nukkuvansa ulkona ja varoitetaan niin ötököistä kuin muistakin luonnossa elävistä eläimistä.

Glamping on helppo tapa kokeilla hieman telttailua reissussa jos ei omaa telttaa ole mukana tai vielä hieman aristelee ajastusta retkeilystä omatoimisesti.

MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS MOAB UNDER THE CANVAS