MORAINE LAKE - CANADA

Moraine Lake on paikka josta olen nähnyt lukemattomia instagram-kuvia. Tämä oli myös sellainen "pakko päästä" paikka. Kuitenkin sään puolesta ja ihan liian myöhäisen saapumisen myötä paikka osoittautuikin pieneksi pettymykseksi. Vuoret olivat epämääräisiä haamuja sumun keskellä ja jotenkin vähän jopa tylsät. Myöskään ihan vieressä oleva turistihotelli ei ihan vakuuttanut. Tämä paikka on varmasti upea kun sääolosuhteet osuvat kohdillaan, mutta jotenkin tästä sekä Lake Louisesta (josta pari hassua kuvaa lopussa) jäi vähän vaisut fiilikset. 

Kuukauden reissulla ei kuitenkaan voi innostua ihan kaikesta ja välillä huomaa olevansa vain yksinkertaisesti liian väsynyt. Tässä kohtaa reissua olin itse melontareissusta ihan rikkipoikki ja oikea olkapää kuumotti tulehtuneena. Kotiinkin oli ikävä ja harmaa sää vain lisäsi melankolisuutta. Itse huomaan heti valokuvista sen mikä fiilis niitä ottaessa on ollut ja näistä ainakin itselle huokuu sellainen pieni haikeus. 

ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY ICEFIELDS PARKWAY