MULTNOMAH FALLS

Tiedättekö kun jotkut kuvat ja niiden paikat vain yksinkertaisesti jäävät mieleen. Kun mennään ajassa reilusti yli kymmenen vuotta taaksepäin oli yksi irc-gallerian hienoimmista kuvista mielestäni erään kundin otos näistä putouksista. Ajattelin silloin, että vielä jonain päivänä on päästävä tuonne missä ikinä tuo onkaan. Pienintäkään käsitystä mulla ei silloin ollut siitä, että tulisin jonain päivänä tekemään yhden eeppisen road tripin, jonka matkaohjelmaan kyseinen putous kuuluisi.

Multnomah Fallssit on kaikessa upeudessaan ihan kuin jostain unesta tai suoraa Taru Sormusten Herrasta. Miettikää sitä tyyppiä joka on keksinyt rakentaa tuon sillan juuri tuohon ja vielä noinkin upean. Siltahan on rakennettu 1914, mutta vuonna 1995 putouksen huipulta putosi jättiläismäinen kivi joka heitti suuren aallon ja pienempiä kiviä sillalla olleen hääseurueen päälle hajottaen samalla osan sillasta. Kukaan ei onneksi kuollut ja siltakin saatiin korjattua entiseen loistoonsa, joten onni onnettomuudessa. Taisi olla ikimuistoiset hääkuvaukset. 

Multnomah Falls multnomah (5 of 9) multnomah (1 of 9) multnomah (3 of 9) multnomah (7 of 9) multnomah (4 of 9) multnomah (9 of 1)