OSTIN VESPAN

Mitä tehdä kun on toteuttanut kaikki unelmansa? Nauttia täysillä ja keksiä uusia. Päätin joskus teini-ikäisenä Italiassa noin 14 vuotta sitten, että jonain kauniina päivänä ostan Vespan. Teinistä kasvoi aikuinen ja vaikka mopokortti jäikin ajamatta niin haave Vespasta pysyi. Nyt sitten 14 vuotta myöhemmin toteutin yhden viimeisimmästä haaveista joita mun listalla oli jäljellä. 

Tänä kesänä olen saanut jo pariin otteeseen lainaan Akulta skootterin ja nyt viime viikon se oli kokonaan mulla kun vuokrasin sen kameraa ja retkikassia vastaan. Taisin siinä viikossa saada mittariin reilut sata ajettua kilsaa tahkottua ja voitte vaan arvata kuinka myyty olin. Siinä sitten erehdyin avaamaan suuni töissä aiheesta "skobailu on parasta ikinä" ja seuraavassa sekunnissa taidettiinkin jo hieroa oman esimieheni kanssa kauppoja hänen lähes käyttämättömästä Vespastaan. Siinä vaiheessa kun kuulin myytävän menopelin olevan klassinen valkoinen ruskealla penkillä, lopetettiin suoraa keskustelut siitä ostanko sen vai en, peli oli selvä. Hinnastakin päästiin yhteisymmärrykseen ja musta tuli maanantaina Vespan onnellinen omistaja. 

On ihan käsittämätön fiilis, että mulla kaikkien näiden vuosien jälkeen on Vespa. Kirjoitan varmaan ihan omat postauksensa siitä millaista on omistaa mopo näin aikuisena, sillä en ruvennut tässä yhteydessä mitään prätkäkorttia sentään ajamaan. Olen tässä kevään myötä muutenkin  huomannut, että mitä enemmän niitä omia unelmiaan toteuttaa sitä kovemmaksi se tahti tuntuu muuttuvan, kun ei ole mitään kynnystä enää tehdä asioita. Jos haaveilet jostain tee sille jotain nyt heti, lopeta jossittelu ja "sitten kun" ajattelu. Unelmista tulee totta kun itse niin päättää ja on valmis tekemään niiden eteen töitä.

 Untitled