REINE - LOFOTEN

Ihana, ihana Reine. En oikein edes tiedä mitä siitä kertoisin kun paikka hurmasi mut niin täysin. Vaikka viikon mittaan sää vaihteli rajustikin niin jostain syystä Lofoottien eteläisessä kärjessä Aurinko senkun paistoi. Haaveenani oli kiivetä Reinebringenin huipulle auringonlaskuja ihailemaan, mutta lunta olikin tavallista enemmän eikä huipulle ollut mitään asiaa. Keväisenä pyhäpäivänä Reinekin oli hyvin hiljainen eikä kylässä seikkaillessamme näkynyt ristinsielua missään. Kalat roikkuivat kuivumassa arktisessa ilmassa ja ympärillä oli hiljaista. Aurinko laski vuorten taakse palatakseen sieltä takaisin parin tunnin päästä ja nättiä valoa riitti loputtomiin.

Itse juoksentelin pitkin rantoja, talojen väleissä, ihastelin valoa ja kaikkea ympärillä olevaa. Mietin millaista olisi asua kalastajakylässä ja miten paljon haluaisin meloa kohti auringonlaskua. Pakko se on vielä palata Reineen ihan vain vuokratakseni kajakin ja ihan vain koska miksi ei?

LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE LOFOTEN REINE