TEVA REISSUSANDAALIT

Meillä alkaa vähän kuukauden päästä kesälomareissu ja tietenkin reissusuunnittelu aloitetaan tärkeimmästä eli varusteista. Jos on lukenut blogia jo viime kesänä, ei ole voinut välttyä näkemästä mun Teva-sandaaleja. Useampi pari tuli haalittua niitä viime kesäksi ja ilmeisesti tämän rakkauteni kyseisiin sandaaleihin huomasi myös Teva, sillä he laittoivat instagramin kautta viestiä, että saavatko lähettää minulle parit kesäsandaalit. No tottakai. Kysyin sitten samalla olisiko heillä lähettää jotain kivoja miesten sandaaleja ja sain myös Antille kesäsandaalit. Nyt meillä on sitten kunnon Teva-tiimi reissua varten .

Tevat syntyivät vuonna 1984 Grand Canyonin jokioppaan ajatuksesta kutsua kaikki mukaan seikkailemaan. Alkuperäiset Tevat olivat vain yksinkertaiset flipflopit nilkkaremmillä ja niiden myyntilauseena oli "Strap in and go." Ideana oli saada ihmiset seikkailemaan, lähtemään ulos spontaanisti, tekemään rakastamiaan asioita ja luomaan uusia täydellisiä muistoja. Aika osuvat siis meikäläiselle, eikö?

Parasta näissä sandaaleissa on juuri nuo remmit joilla nämä pysyvät jalassa missä vaan menossa. Erityisesti tykkään Tevan universal mallista, sillä inhoan kaikkia varpaan väleihin meneviä sandaaleita. Kaiken lisäksi näiden kuosit ovat parasta ikinä ja materiaalejakin löytyy kankaisista nahkaisiin. Olen onnistunut suosittelemaan näitä vaikka ja kenelle, joten en kyllä tosiaan fanita näitä yksin. Anttikin oli ihan myyty uusista sandaaleistaan.

Löytyykö ketään muita Teva-faneja?

*Kuvien Tevat saatu instagramin kautta

TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT TEVA SANDAALIT