REVONTULIA REISSUPAKUN YLLÄ

Hemavanista hiihtoreissulta palattuamme matka jatkui kohti Kungsledenin toista päätä, eli Abiskoa. Matkaan varattiin useampi päivä, jotta saatiin ajella rauhassa valoisaan aikaan (jota oli noin 5 tuntia). Ensimmäinen stoppi oli jossain matkalla tien reunalla ja toinen hieman tiestä sivuun ajettuna. Taukopaikalla meillä kävi mieletön tuuri sillä pientä vihreää kajoa loisti horisontissa pitkään iltapalaa kokkailtaessa. Kyttäilin pitkään josko alkaisi loimuta, mutta lopulta luovutin ja kömmin pakuun nukkumaan.

Olin juuri nukahtanut kun Antti päätti herättää mut ja kysyi, että onko noi nyt niitä revontulia osoittaen samalla ulos. No olihan ne, koko taivas loimusi pakun ympärillä niin hulluna, ettei auttanut kuin heittää vaatteet niskaan ja kömpiä ulos kameran kanssa. Antti jäi ihmettelemään näkyä pakun ikkunoista kun itse juoksentelin ympäri pakua yrittäen saada vangittua edes jotain loimutusta. Hetken jaksoin säntäillä, kunnes iski hirveä väsy ja kylmä. Jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä voinut kuvailla enemmänkin, mutta sainpahan ainakin muutamat otokset.

NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS NORTHERN LIGHTS