SAN FRANCISCO

Viimeksi neljä vuotta sitten San Franciscossa vieraillessani, vartioidusta parkkihallista varastettiin koko omaisuuteni. Ajattelin tosiaan päässeeni asiasta jo yli, mutta Chicagossa huomasin miettiväni asiaa monesti. Siinä vaiheessa kun piti lähteä kentälle ja kohti Friscoa olin kaikkea muuta kuin innoissani. Lento Chicagosta kesti noin neljä tuntia ja aikaeroa tuli muutama tunti lisää. Perillä odotti reilu 25 astetta lämmintä ja aurinko, hotellini oli aivan keskustassa jonne otin junan kentältä.

Pelkotilat ja traumat alkoivat tasaantua keskellä päivää valossa kulkiessa ja muistan miettineeni, että eihän tämä San Francisco taida niin paha ollakaan. Kaupunki ei vieläkään noussut suosikiksi, mutta sain tällä kertaa paikasta paljon enemmän irti. Suosittelen todella lämpimästi Uberiä, sillä matkat maksoivat kalleimmillaan vajaan 4 dollaria, säästi aikaa siirtymissä ja pääsi juttelemaan ihmisten kanssa. Aivan täydellinen ja säästi hieman Chicagossa puhki käveltyjä jalkojakin. Ihan putkeen ei tämäkään San Franciscon keikka mennyt sillä sain viimeisenä päivänä elämäni pahimman migreenikohtauksen, ilmeisesti stressistä, aikaerosta ja ilmastojen vaihtelusta. Selvisin kuitenkin siitä huolimatta kunnialla kotiin ja nyt voi jo ihan lämpimin mielin muistella syksyistä Californiaa. Löysin muutamia lempipaikkoja mitä jaan tänne blogiinkin postausten muodossa, tässä yleistä fiilistelyä San Franciscon kaduilta.

San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco