SPIRIT ISLAND - CANADA

Spirit Island, en oikein edes tiedä mitä tästä paikasta voisi kertoa niin, että tämän paikan upeus ja arvo säilyisivät. Kaiken sen Fisherman's Bayn hiljaisuuden ja rauhallisuuden jälkeen en jotenkin odottaa minkään peittoavan sitä. Herättiin aikaisin aamulla, pistettiin leiri pakettiin ennen auringonnousua ja lähdettiin melomaan kohti Spirit Islandia. 

Spirit Islandille pääsee vain vesiteitse joko vesibussilla tai itse meloen. Vesibussin kyydissä tänne kuitenkin ryntää kasa muitakin turisteja ja aikaa saaren ihmettelyyn näköalapaikalta on joku 20 minuuttia. Spirit Island on siis tuo pikkiriikkinen "saari" tuossa keskellä ensimmäisessä kuvassa, ja se on oikeastaan hyvin harvoin kokonaan veden ympäröimänä. Maisemat sen ympärillä ovat vähintäänkin yhtä upeat, joten kyllä tänne kannattaa varata enemmän aikaa. 

Meidän aamulla aikaisin tänne meloessa saatiin olla ihan ylhäisessä yksinäisyydessa vuorten keskellä. Enkä kyllä usko, että paikka olisi ollut yhtä upea jos siitä ei olisi saanut nauttia rauhassa. En oikein osaa sanoin kuvailla tätä paikkaa, ehkä nämä kuvat puhuvat puolestaan. 

SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND SPIRIT ISLAND