SYKSYN KUULUMISIA

Olen kirjoitellut kasapäin postauksia, niistä puuttuu vain kasoittain kuvia. Tilannetta hankaloittaa hieman se, että tietokoneeni on kotona ja viime aikoina olen viettänyt suurimman osan ajastani muualla kuin kotona. Mietin tässä, koska olen viimeksi kirjoitellut jotain rehellistä ja arkista joten tässä nyt tulisi.

Eilen tuli kuluneeksi tasan kuukausi siitä kun tulin takaisin kuukauden reissulta. Ensimmäiset kaksi tai kolme viikkoa meni sellaisessa huumassa kun pääsi takaisin kotiin ihanien tyyppien luokse. On tullut purjehdittua, telttailtua ja kuvattu revontulia. Käyty sukuloimassa, illallisilla ja vietetty ihan laittoman monta pitkää aamua. Kaiken kivan ja ihanan rinnalla tekemättömien asioiden lista on vaan kasvanut, mutta kun onnellisuuskuplasta ei millään haluaisi lähteä kun sinne on kerran päässyt.

Viime viikolla sitten kaikki asiat kasaantuivat sopivasti samaksi köntiksi ja iskivät päin naamaa. Nyt pitääkin sitten ottaa itseään niskasta kiinni ja hoitaa kasapäin juttuja kuntoon. Hoidettavien asioiden listan ajattelin nyt laittaa tähän sillä sen hahmotus on niin paljon helpompaa kun on mustaa valkoisella.

Kämppä (check): Mun vuokrasoppari Töölössä loppuu joulukuussa kun mun kämppis myy meidän asunnon. Muutenkin tämä kämppistely ei nyt ole sujunut ihan niinkuin voisi toivoa, joten ihan kivakin päästä muuttamaan. Uusi koti löytyi yllättävänkin nopeasti ja mistäs muualtakaan kuin Lauttasaaresta. Kaikki toiveet toteutuivat: asunto on ylimmässä kerroksessa, sijaitsee meren rannassa, löytyy parveke merinäköaloilla, sisäänkäveltävä vaatehuone, vaalea parketti ja kylpyamme. Olen aivan sairaan fiiliksissä tästä.

Rahatilanne: Kuukauden reissun jäljiltä on kukkaron nyörit pidetty tiukasti kiinni, jotta talouden saisi taas balanssiin. Nyt kun tiedossa on muuttokin niin soitin taas kirppispöydän itselleni, jotta saa hankkiuduttua eroon ylimääräisistä rojuista. Toimistollekin on palattu ja päästy taas kiinni työelämän rytmiin.

Koulu: On se jännä kun koulussa viimeisiä vietäisiin, niin työt kiinnostaa lievästi sanottuna enemmän. Tässä sitä yritetään raapia hommaa kasaan, mutta jotenkin en jaksa aiheestaa ottaa nyt yhtään stressiä.

Järjestely: Pitää järjestellä käytännön asioita, raha-asioita, tavarat muuttoa varten jne. Tuntuu että tarvitsisin kokonaisen viikon kaikkiin käytännön asioiden hoitamiseen. Kyllä se tästä pikkuhiljaa vähän kerrallaan.

Nauttiminen: Kaiken kökön keskellä pitää myös muistaa nauttia ja tarvittaessa ottaa omaa aikaa, siksi olen pitänytkin tiukasti kiinni vapaista viikonlopuista. Ei mitään sovittua niin on vapaus tehdä mitä vain oman jaksamisen puitteissa. Tässä parilta viime viikolta fiilistelyjä.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg