TALVELLA PAKULLA HANKOON

Viime vuonna kevät tuli niin nopeasti, että nämä meidän talviset pakukuvat jäivät kokonaan jakamatta. Tänä vuonna kevät tuli hitaammin kuin muistan, mutta silti unohdin nämä. Tässäpä siis talvisen pakureissun kuvia. Päätimme yhtenä viikonloppuna lähteä katsomaan talvista Hankoa pakulla, meille osui kohdalle täydellinen kirkas keli vaikka Helsingissä olikin koko viikonlopun huonoa säätä. Ilta ja yö olivat kirkkaita ja aamulla aurinko paistoi samalla kun mereltä tuleva sumu ympäröi meidät. Reissussa sinänsä ei ollut mitään ihmeempää, tavallinen hetkellinen pako kaupungista, mutta vaikkei pakkasta ollutkaan kuin -3 niin tärisin melkein koko yön kylmästä. Tästä vasta viikkojen päästä sain tietää olevani raskaana, joten paljastui syykin sille kylmyydelle. Sama kylmyys nimittäin seurasi minua Skotlantiinkin, joka oli yksi elämäni kylmimmistä reissuista, mutta siitä ehkä lisää jossain toisessa jutussa.

Pakuelämän hienous on se, että voi täysin ilman erityistä suunnittelua vaan mennä ja tuntuu heti siltä, että olisi lomalla. Tämäkin reissu oli kaikessa kylmyydessä juuri sellainen piristävä viikonloppu kiireisen arjen keskellä. 

HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE HANKO VANLIFE