TALVILOMA ALKAA NYT

Ajattelin nyt paljastaa, että olemme matkalla kohti talvea, kaamosta ja vuoria tällä hetkellä. Meidän suunnitelmat talvilomasta konkretisoituivat ja päätettiin lähteä kokeilemaan talviretkeilyä ihan kunnolla. Hankittiin pakuun talvirenkaat ja käytettiin se myös huollossa, joten nyt ollaan ainakin jollain tasolla valmistauduttu reissulla vastaan tuleviin haasteisiin. Hankittiin vihdoinkin talvimakuupussit ja sisustin vähän joulutunnelmaa pakuun. Matkaamme Ruotsin, Norjan ja Suomen läpi, toivottavasti päästään ihailemaan revontulia ja nauttimaan talvesta. Pakattiin mukaan sukset ja retkikamppeet, itse ajattelin pitää somelomaa ja muutenkin kiva päästä pahinta jouluhärdelliä karkuun. 

Tiedossa on siis toivottavasti jotain tällaista kuin näissä kuvissa, sillä samoihin maisemiin matkaan. Jostain syystä tuo Abiskon alue teki minuun lähtemättömän vaikutuksen pari vuotta sitten ja tahdon viedä Antin ehdottomasti tänne myös ihailemaan Ruotsin Lappia. Eipä siis muuta kuin ihanaa joulun odotusta kaikille, palailen blogin äärelle joulun jälkeen (muutamia ajastettuja postauksia lukuunottamatta).

NORTHERN LIGHTS BJORKLIDEN IMG_6388 NORTHERN LIGHTS LÅKTATJÅKKA HELISKI BJORKLIDEN NORTHERN LIGHTS BJORKLIDEN BJORKLIDEN CAVE IMG_6326 BJORKLIDEN BJORKLIDEN IMG_6432