TEVA ARROWOOD

Kesäisin mulla on yhdet kengät joita käytän kyllästymiseen asti, Tevan sandaalit. Täällä blogissa tai instassa niiltä ei ole välttynyt kukaan. Joitain kuukausia sitten Teva lisäsi valikoimaansa ensimmäiset kevyisiin vaelluksiin tarkoitetut vedenpitävät kengät mallia Arrowood. Saatiin Antin kanssa testiin molemmat omat kengät ja valittiin nämä korkeavartiset ruskeat sekä miesten, että naisten mallissa. Ollaan nyt reilu kuukausi käytetty näitä kenkiä melkein päivittäin, joten uskallan suositella niitä muillekin.

Kenkien plussia ovat ulkonäkö, joka miellyttää varsinkin itseäni, vedenpitävyys, se että kengät ovat aivan super kevyet ja todella mukavat. Vihdoinkin oikeasti hyvännäköiset vedenpitävät kengät mitkä uskaltaa laittaa päiväretkillekin, ajateltiin hankkia vielä samat mustina matalavartisina. Mielestäni näissä on ollut myös hyvä pito, eikä ole tullut liukasteltuakaan keleistä huolimatta ja nauhat saa nopeasti auki ylimpänä olevien lenkkien takia.

Valitettavasti en vain ole näitä löytänyt vielä Suomesta ja kengät halutessaan joutuu tilaamaan ne Tevan omasta nettikaupasta. Pro tipsinä kannattaa tilata puoli kokoa isompi varsinkin jos haluaa sisälle esim villasukkaa, sillä itselläni yleensä menee 38, mutta otin näistä 38 1/2 mikä on täydellinen.

TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD TEVA ARROWOOD