TONI AURINGONLASKUSSA

Sain ihanan viestin täältä blogin kautta, jossa tiivistetysti kerrottiin miten mun ja Tonin kuulumiset on auttanut vaikeiden hetkien yli. Tämä ei ollut ensimmäinen tälläinen viesti ja ne ovat suurimpia syitä miksi mä tätä hommaa teen. Jos voin edes murtoosan tästä omasta hyvästä fiiliksestä välittää sinne ruudun toiselle puolelle niin olen tyytyväinen. On mullakin tietysti silloin tällöin huonoja päiviä, mutta pääasiassa oon todella onnellinen tällä hetkellä. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi sitä tulee niin monet turhat negatiiviset asiat ovat menettäneet merkityksensä. Olen myös oppinut ihan tässä viimeisimpien vuosien aikana sen missä omat rajani menevät. Miten paljon esimerkiksi suostun sietämään muilta ihmisiltä huonoa kohtelua. Olen rajaillut elämästä pois sellaisia ihmisiä ja asioita jotka tekee mut onnettomaksi, niiden tilalle on tullut uusia ihmisiä ja monia vanhoja hyviä juttuja takaisin. 

Huvittavinta on se, että viimeisen kuuden vuoden aikana Toni on ollut ainoa pysyvä asia mun elämässä. Tottakai jotain ystäviä myös, mutta kuitenkin Toni sellaisena tärkeimpänä. Toi koira on oikeasti nähnyt ihan kaiken ja ollut läsnä kaikki nää vuodet. Valehtelematta Toni on parasta mitä mulle on ikinä tapahtunut vähättelemättä mitenkään kaikkia muita upeita juttuja. Mun mielestä kaikilla ihmisillä pitäisi olla omassa elämässään joku "Toni". 

Punainen lanka nyt vähän karkasi.. Terveisiä kaikille teille jotka olette laittaneet viestiä, ihanaa kohta alkavaa kesää ja nauttikaa kaikista niistä pienistä hetkistä ja jutuista mistä vaan ikinä saattekaan iloa! 

DSCF6823 DSCF6844 DSCF6849 DSCF6853 DSCF6936