TONIN ELÄKEPÄIVÄT

Pitkästä aikaa kuvia meikäläisestä ja pari myös Tonista. Tämä kevät on mennyt ihan pirun nopeasti ja hyvin aina viime viikkoon asti. Viime viikolla Tonilla alkoivat hirveät kivut keskellä yötä ja siinä menikin useampi yö valvoessa. Eläinlääkärissä epäitiin välilevytyrää ja oireet kyllä täsmäävät siihen täysin ja näin jälkiviisaana on niistä ollut pientä merkkiä jo aikaisemminkin. 

Nyt sitten edessä pakkolepoa kolmisen viikkoa ja toivotaan, että oireet menevät ohi sillä ja kipulääkkeillä. Sen verran meillä kuitenkin menee suunnitelmat uusiksi, että ei voida ottaa Tonia enää mukaan kaikkialle. Tietenkin tilanteen mukaan täytyy katsoa, voidaanko lähteä mihinkään reissuun jos tämä akuutti tilanne ei tästä parane. 

Yritetään kuitenkin pysyä positiivisena ja täytyy muistaa, että Toni on kuitenkin elänyt onneksi kaikki nämä 7 vuotta täysillä kunnon koiranelämää. Nyt on tiedossa herralla eläkevuodet ja on aika rauhoittua tilanteen niin vaatiessa. Nyt vaan toivotaan parasta ja tehdään kaikkemme, että tuo meidän perheen pikku tyyppi saataisiin kuntoon, jotta voitaisiin nauttia niistä eläkepäivistä Tonin kanssa. 

DSC_4332 Suvi Höyden DSC_4385 Suvi Höyden DSC_4339